Bij Jolijt geloven we in het creëren van een omgeving waarin veiligheid, dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en welzijn centraal staan. Onze missie is om een warme, huiselijke sfeer te bieden waar ervaren en beleven voorop staan.

Onze basisprincipes:

  • Veiligheid: Veiligheid vormt de kern van onze visie. Onze faciliteiten en procedures zijn ontworpen om de veiligheid van onze deelnemers te waarborgen, zodat zij zonder zorgen kunnen genieten van hun dagelijks leven. Daarnaast streven we ernaar een beschermde en vertrouwde omgeving te creëren waarin iedereen zich geborgen voelt.
  • Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL): We begrijpen dat een goede ondersteuning in dagelijkse levensverrichtingen essentieel is voor een comfortabel en waardig leven. Ons team zorgt ervoor dat elke deelnemer de hulp en begeleiding krijgt die hij of zij nodig heeft, afgestemd op individuele behoeften en capaciteiten. Hierbij staat respect voor de autonomie centraal.
  • Welzijn: Als derde punt is het welzijn van onze deelnemers belangrijk. We erkennen dat welzijn verder gaat dan fysieke zorg; het omvat ook emotionele en sociale aspecten. Onze huiselijke sfeer en aandacht voor persoonlijke interesses en wensen dragen bij aan een gevoel van geluk en vervulling. We bieden afwisselende activiteiten die aansluiten bij de individuele voorkeuren van onze deelnemers, waardoor iedereen de kans krijgt om zich op zijn of haar eigen niveau te ontwikkelen.

Onze dagelijkse inspanningen:

Elke dag zetten wij ons in om zorg, passende activiteiten en persoonlijke aandacht te bieden. We houden rekening met de specifieke interesses, wensen en behoeftes van onze deelnemers. Door een gezellige en uitnodigende plek te creëren waar ervaren en beleven centraal staan, streven we ernaar om een omgeving te bieden waarin iedereen zich thuis voelt en tot bloei kan komen.